ΠΟΡΤΑ


Περιγραφή


Σύνθεση μεταλλικής πόρτας εισόδου αυλής με επένδυση βιομηχανοποιημένου ξύλου τύπου deck, και μεταλλική φωτιζόμενη επισήμανση οδού, με ενσωματωμένο γραμματοκιβώτιο.
Η πόρτα είναι σε απλό πλαίσιο από κάσα μπινί διατομής 38x38x1,5mm, όπου μέσα φωλιάζουν τα ξύλα deck. Η κίνησή της γίνετε σε μεντεσέδες με κωνικά ρουλεμάν βαρέως τύπου, και είναι έκκεντρα τοποθετημένα ως προς την πίσω κάθετο της πόρτας δίνοντας έτσι μια ιδιαιτερότητα στο άνοιγμα. Η δε στήριξη της, επιτυγχάνεται πατώντας το κάτω ρουλεμάν-μεντεσέ στο δάπεδο, και το επάνω συγκρατείτε από πλαίσιο μεταλλικής κολώνας τύπου ″σκαλιέρα″ κατασκευασμένη από κυλοδοκό σιδήρου 80x40x2mm με εσωτερικά δεσίματα 30x30x2mm. Στο τελείωμα της μεταλλικής κολόνας, και στην προέκταση γωνίας του αυλότοιχου, έχει προσαρμοστεί μεταλλικό κλειστό πλαίσιο υπό γωνία, επενδεδυμένο με λαμαρίνα σιδήρου η οποία φέρει στην πλευρά της πρόσοψης κομμένη σε Laser την ονομασία της οδούς, και είναι εσωτερικά φωτιζόμενη.
Στη πλάγια πλευρά του κλειστού πλαισίου, έχει κατασκευαστεί θυρίδα ταχυδρομείου με ανοιγόμενο πορτάκι. Η βαφή είναι με metalize χρώματα σε απόχρωση bronze.

Δείγμα έργου